NIEUWS

Tuinconcert bij het Jachthuis (7-7-2019)
Vorig jaar kon het concert in de tuin bij het jachthuis in Kloetinge helaas geen doorgang vinden vanwege het overlijden van de Ambachtsvrouwe maar gelukkig heeft onze nieuwe Ambachtsheer besloten deze jarenlange traditie weer op te pakken. Op zondag 7
juli zal de tuin bij het jachthuis weer feestelijk zijn ingericht om het concert van Brassband Excelsior daar te laten doorgaan. Uiteraard is iedereen van harte welkom en is de entree gratis.
Aanvang: 11.30 uur
Locatie: Jachthuisstraat, Kloetinge

Manhuistuinconcert (23-6-2019)
Op zondag 23 juni verzorgt Brassband Excelsior uit Kloetinge het Manhuistuinconcert. Voor de eerste keer zal de nieuwe dirigent van Excelsior, Joeri Van hove, de band dirigeren bij een Manhuistuinconcert.
Dat betekent een frisse programmakeuze met verschillende muziekstijlen. Zo maken we een muzikaal uitstapje naar Rusland, laten we een
stoomtrein rijden, maar nemen we de luisteraars ook mee in bigbandachtige jazzmuziek. En natuurlijk speelt Excelsior ook iets uit het typische brassband repertoire.
Het concert begint om 12.00 uur en de toegang is gratis. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar de R.K. Kerk.

Joeri Van hove nieuwe dirigent (29-1-2019)
Met veel plezier delen wij u mede dat Brassband Excelsior Kloetinge een nieuwe dirigent heeft gevonden: vanaf heden staat de brassband onder de kundige leiding van Joeri Van hove!

We zien uit naar een vruchtbare samenwerking. Met bijzondere projecten in het verschiet gaan we met vertrouwen in elkaar en de bindende kracht van muziek positief gestemd de toekomst tegemoet.

Wilt u een keer een project met ons meespelen? Dat kan! Houd de website of onze Facebookpagina in de gaten, dan blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en projecten, of neem direct contact met ons op.

 

Nieuwe foto's:
Kerstconcert
Rythme en CorpsLINKS:

Excelsior op facebook
wordt fan en plaats hier bijvoorbeeld
uw zelfgemaakte foto's van Excelsior!

Excelsior op youtube
enkele filmpjes van concerten

brassband.startpagina.nl
links naar collega brassbands

www.klankwijzer.nl
website van de muziekkrant
Klankwijzer, met nieuws, agenda en
edities van klankwijzer in PDF-formaat

www.cubrass.nl
Opinie stukken, concert reviews, aankomende concerten, wisselingen van muzikanten en alles wat te maken heeft met de brass-sector

www.wikibrass.nl
brassgerelateerde informatie

www.uitzinnig.nl
Activiteiten, uitstapjes, evenementen en tips voor een dagjeuit.

4barsrest.com
voor het laatste (voornamelijk Engelse) nieuws op brassbandgebied

Internet Bandsman's Everything
zeer veel links naar interessante brassbandpagina's


home