NIEUWS

Oranjeconcert (27-4-2019)
Traditiegetrouw verzorgt Brassband Excelsior op Koningsdag weer een prachtig concert op het marktveld te Kloetinge. Dit jaar wordt Koningsdag met nieuw elan georganiseerd door de Kloetingse Oranjevereniging en ook Brassband Excelsior treedt op met nieuw elan. Niet alleen in de muziekkeuze met enkele swingende nummers maar ook omdat dit het eerste concert van Excelsior is onder haar nieuwe dirigent. Sinds februari van dit jaar staat Excelsior onder leiding van Joeri Van Hove die, letterlijk, het stokje heeft overgenomen van Bart Van Neyghem. Het concert begint om 14.30 uur op het muziekpodium op het marktveld.

Project Tuinconcerten (23 juni en 7 juli)
Na het concert op 27 april op het Marktveld te Kloetinge, 14.30 - 15.30 uur, geeft Brassband Excelsior voor de zomervakantie nog twee mooie concerten, op schilderachtige locaties. Op zondag 23 juni spelen we in de Manhuistuin te Goes, aanvang 12.00 uur, en op zondag 7 juli sluiten we het schooljaar traditiegetrouw af in de tuin van het Jachthuis te Kloetinge. Wil je een keer met ons meespelen? Dat kan! We hebben nog plaats voor een es-cornet, solocornet en slagwerkers. Je kunt contact opnemen met Ko de Rooij: bezetting@brassbandexcelsior.nl.
Alvast bedankt!

Joeri Van hove nieuwe dirigent (29-1-2019)
Met veel plezier delen wij u mede dat Brassband Excelsior Kloetinge een nieuwe dirigent heeft gevonden: vanaf heden staat de brassband onder de kundige leiding van Joeri Van hove!

We zien uit naar een vruchtbare samenwerking. Met bijzondere projecten in het verschiet gaan we met vertrouwen in elkaar en de bindende kracht van muziek positief gestemd de toekomst tegemoet.

Wilt u een keer een project met ons meespelen? Dat kan! Houd de website of onze Facebookpagina in de gaten, dan blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en projecten, of neem direct contact met ons op.

 

Nieuwe foto's:
Kerstconcert
Rythme en CorpsLINKS:

Excelsior op facebook
wordt fan en plaats hier bijvoorbeeld
uw zelfgemaakte foto's van Excelsior!

Excelsior op youtube
enkele filmpjes van concerten

brassband.startpagina.nl
links naar collega brassbands

www.klankwijzer.nl
website van de muziekkrant
Klankwijzer, met nieuws, agenda en
edities van klankwijzer in PDF-formaat

www.cubrass.nl
Opinie stukken, concert reviews, aankomende concerten, wisselingen van muzikanten en alles wat te maken heeft met de brass-sector

www.wikibrass.nl
brassgerelateerde informatie

www.uitzinnig.nl
Activiteiten, uitstapjes, evenementen en tips voor een dagjeuit.

4barsrest.com
voor het laatste (voornamelijk Engelse) nieuws op brassbandgebied

Internet Bandsman's Everything
zeer veel links naar interessante brassbandpagina's


home